Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Wk Veldrijden Winnaars


1

Wereldbeker - Heren U23 - Erelijst Wereldbeker - Heren Junioren - Erelijst. Titelverdediger en topfavoriet Mathieu van der Poel wint WK Veldrijden in Tábor Belg Michael. WK veldrijden 2022 Datum 29-30 januari 2022 Plaats Fayetteville Verenigde Staten. Van der Poel hintte al vaker op een crosspensioen na het WK in Tábor zodat hij zich volledig op het..


De wereldkampioenschappen veldrijden 2014 werden gehouden op 1 en 2 februari 2014 in het Nederlandse dorp Hoogerheide Het evenement werd georganiseerd door de organisatie van. 1-2 februari X X X X België 2 februari X X X X Nederland 28-29 januari X X X X Nederland. De GP Adrie van der Poel is een veldritwedstrijd die jaarlijks wordt georganiseerd in de Nederlandse plaats Hoogerheide In 2009 2014 en in 2023 werd het wereldkampioenschap. WK Veldrijden 2014 Hoogerheide elite mannen Sporza HD Opname van het live verslag van het WK veldrijden voor elite mannen in hoogerheide. WK veldrijden in Hoogerheide 2014 Marianne Vos is voor de zevende keer in totaal en voor de zesde keer op rij wereldkampioene bij het veldrijden geworden..


Val di Sole en Rucphen vervolledigen kalender UCI Wereldbeker Veldrijden 2021-2022 De hervormde UCI Wereldbeker Veldrijden zal komende. Continuing tradition the 2021-2022 UCI Cyclo-cross World Cup will start in the United States in Waterloo on 10 October With the announcement of the final two. Cyclo-cross world championships 3-5 february 2023 00 days 00 hours 00 minutes 00 seconds Tickets Hoogerheide Along the border of West Brabant with. Officiële website van UCI Cyclo-cross World Cup Dendermonde De wereldtop van het veldrijden zal aan de start staan. ..


Fem van Empel heeft met veel overmacht haar tweede titel veldrijden op een rij veroverd. Fem van Empel is voor het tweede jaar op rij wereldkampioen. Volg de Wereldbeker veldrijden op de voet met uitslagen en klassementen. Zoe Bäckstedt is wereldkampioene veldrijden bij de beloften dames. Van Empel was overduidelijk de sterkste In de laatste hectometers zorgden de emoties voor traantjes. Brand trok zich op gang maar bleek andermaal niet opgewassen tegen de snellere Vos. Fem van Empel is de nieuwe wereldkampioene veldrijden bij de elitevrouwen..



1

Komentar